Angela booked a band for tonight. She decided to use yield management pricing and set three ticket prices: $17.50, $15.00, and $12.50. Fans bought 3,000 seats in each section. What was the revenue for the event?
17.50 x 3000 = 52,500
15.00 x 3000 = 45,000
12.50 x 3000 = 37,500
Hope this helps!
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.